Uitgelicht: Symposium

Hoe digitaal veilig is jouw organisatie? Werk mee aan een digitaal veilige regio!

Grote cybercrime aanvallen worden breed uitgemeten in de media. Wat onderbelicht blijft is dat de mens vaak de zwaktste schakel is met betrekking tot cybersecurity. Hackers worden steeds inventiever en handiger om gevoelige informatie van mensen te ontfutselen. Denk hierbij aan phishing mails die bijna niet meer te onderscheiden zijn, maar ook aan slecht beveiligde accounts en wachtwoordgebruik.

Met dit symposium Serious Gaming & Cybersafety geven we aandacht aan cybercrime. In de keynote en andere lezingen zal er meer theoretische informatie gegeven worden met betrekking tot cybercrime. Op de playground kun je aan de hand van verschillende serious games en instrumenten zelf ervaren hoe het met jouw cyberveiligheid gesteld is.

Friesland Boeit

Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Wij zijn expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden, verschillende verplaatsbare serious games en trainingen én diverse thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie zijn wij de grondleggers van de escaperoom als trainingstool. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. U wilt bouwen aan een nieuw team? Kwaliteiten inzichtelijk maken? Teambuilding bevorderen of problemen aanpakken? Laten we samen de strategie bepalen.

Ons aanbod

Meer informatie over de dienst, klik op één van de producten.

Teamanalyse

Teamontwikkeling

Visieontwikkeling

Selectie

Effectief Communiceren