Friesland Boeit

Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Wij zijn expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Met verschillende verplaatsbare serious games en trainingen én diverse thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie zijn wij de grondleggers van de escaperoom als trainingstool. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. U wilt bouwen aan een nieuw team? Kwaliteiten inzichtelijk maken? Teambuilding bevorderen of problemen aanpakken? Laten we samen de strategie bepalen.

Kunnen we je helpen?

Vul direct het contactformulier in.
We nemen dan snel contact met je op.

Van goed idee tot geweldig concept

Je vindt bij ons serious games die op vrijwel iedere locatie komen. Zo worden onze bomexperts door het hele land ingezet als onderdeel van het reflecteren op het teamproces, hun werkwijze, de onderlinge relaties en effectief communiceren.

Het bouwteam plaatst de serious escaperooms met thema’s als leiderschap, cybersafety en samenwerking door het hele land van een kleine kantoorruimte in Groningen tot een enorm atrium in Den Haag. Deze escaperoom is ‘serious’, omdat het ingezet kan worden als psychometrisch assessment én test. Na het spelen van de escaperoom rolt er namelijk een wetenschappelijk onderbouwde teamrapportage uit de printer.

Dat wetenschappelijke analysemodel is ontwikkeld met psychologen, doktoren en gedragswetenschappers en geeft een betrouwbare score op jouw teamprestatie.

Ons aanbod

Meer informatie over de dienst, klik op één van de producten.

Teamanalyse

Teamontwikkeling

Effectief Communiceren