Uitgelicht: Symposium cybersafety

Hoe digitaal veilig is jouw organisatie? Werk mee aan een digitaal veilige medewerker!

Grote cybercrime aanvallen worden breed uitgemeten in de media. Wat onderbelicht blijft is dat de mens vaak de zwaktste schakel is met betrekking tot cybersecurity. Hackers worden steeds inventiever en handiger om gevoelige informatie van mensen te ontfutselen. Friesland Boeit en Cybersafety4u gingen een samenwerking aan en ontwikkelden nieuwe tools om medewerkers bewust te maken.

Op 18 september organiseren wij ook, samen met de stichting Cybersafety Noord-Nederland en Connect.frl, het symposium Serious Gaming & Cybersafety met aandacht voor de medewerker, organisatie en regio als het gaat om cybersafety.

Friesland Boeit

Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Wij zijn expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden, verschillende verplaatsbare serious games en trainingen én diverse thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie zijn wij de grondleggers van de escaperoom als trainingstool. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. U wilt bouwen aan een nieuw team? Kwaliteiten inzichtelijk maken? Teambuilding bevorderen of problemen aanpakken? Laten we samen de strategie bepalen.

Ons aanbod

Meer informatie over de dienst, klik op één van de producten.

Teamanalyse

Teamontwikkeling

Visieontwikkeling

Selectie

Effectief Communiceren