Friesland Boeit

Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Wij zijn expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden, verschillende verplaatsbare serious games en trainingen én diverse thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie zijn wij de grondleggers van de escaperoom als trainingstool. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. U wilt bouwen aan een nieuw team? Kwaliteiten inzichtelijk maken? Teambuilding bevorderen of problemen aanpakken? Laten we samen de strategie bepalen.

Kunnen we je helpen?

Bel ons óf vul het contactformulier in.
We nemen dan snel contact met je op.

Nu ook elke dag tussen 08.00 – 23.00 via Whatsapp bereikbaar.

Uitgelicht: De Serious Gamemakers

In het centrum van Leeuwarden hebben we onze serious games, trainingsruimtes en Het Huis dat met je Hersenen speelt. Ook zijn al onze serious games verplaatsbaar. Zo worden onze bomexperts door het hele land ingezet bij retrospective’s als onderdeel van het reflecteren op het teamproces, hun werkwijze, de onderlinge relaties en effectief communiceren.

Bouwt het bouwteam de serious escaperooms over samenwerken, leiderschap en communicatie al op van Groningen tot Den Haag. Deze escaperoom is ‘serious’, omdat het altijd ingezet wordt als psychometrisch assessment én test. Na het spelen van de escaperoom rolt er namelijk een wetenschappelijk onderbouwde teamrapportage uit de printer.

Dat wetenschappelijke analysemodel heet ‘The Analyser’ en is universeel, waardoor het op bijna elke entertainment escaperoom in Nederland, België, Engeland en Duitsland van toepassing is.

Ons aanbod

Meer informatie over de dienst, klik op één van de producten.

Teamanalyse

Teamontwikkeling

Visieontwikkeling

Selectie

Effectief Communiceren