Commerciële marketingstudent-collega gezocht

Friesland Boeit is een groeiende start-up en op zoek naar een ondernemende commerciële marketing student.

Beschrijving
Bedrijf
Friesland Boeit is een groeiende start-up. Met een multidisciplinair team ontwikkelt Friesland Boeit innovatieve concepten voor het bedrijfsleven, onderwijs en evenementen. Het hoofdproduct is de Esch Cape: een mobiele escape room gekoppeld aan een eigen theoretisch analysemodel van competenties. De Esch Cape wordt verhuurd als serious game in combinatie met trainingen en consults aan de hand van data. De verworven data worden geanalyseerd, wetenschappelijke artikelen over bevindingen worden gepubliceerd.

Functieomschrijving / opdracht
Als student collega werk je mee aan het positioneren en ‘in de markt brengen’ van het product Esch Cape van Friesland Boeit.
• Je doet markt commerciële- en marketing / communicatie onderzoeken.     40% Onderzoek
• Je past bevindingen toe, aan de hand van design thinking theorie.                 40% Toepassing
• Je draait mee op de verkoopafdeling.                                                                     20%

Functie-eisen
Als ondernemende hbo- of wo student pas je bij Friesland Boeit. Je toont initiatieven en hebt je eigen mening en visie welke je graag wilt delen ter ontwikkeling van het proces, product en/of bedrijf.
• Je bent integer
• Je bent commerciële carrièretijger
• Je bent communicatief vaardig
• Je weet je staande te houding in een dynamische organisatie
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden we jou
Friesland Boeit geeft je verantwoordelijkheid en daagt je uit om vanuit je eigen discipline waarde toe te voegen aan de processen, producten en het bedrijf in het algemeen.

Werktijden & vergoeding
20% van de stage draait de student collega mee op de verkoopafdeling. Verkoop medewerkers worden uitbetaald op commissiebasis. De student collega krijgt dezelfde commissievoorwaarden als de huidige verkoopmedewerkers, waardoor een (stage) vergoeding verdient kan worden.
Februari 2016 tot zomer 2016. Maandag t/m vrijdag zijn de werk- en stage dagen bij Friesland Boeit, weekenden en schoolvakanties vrij. Werklocatie Kanselarij: Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden. In samenspraak met de opdrachtgever zijn andere werklocatie, zoals thuis werken, mogelijk.

Interesse? Bel of mail ons!
t: 06 577 03 931 (Jeffrey Meijer)
e: info@frieslandboeit.nl
w: www.frieslandboeit.nl