Docenten ROC Friese Poort geven peer-to-peer feedback

80 Uniformberoepen-docenten van ROC Friese Poort uit Leeuwarden en Emmeloord hebben vandaag in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen de Esch Cape Carrousel doorlopen.

De medewerkers van de Friese Poort hadden een teamdag met verschillende lezingen en workshops. Friesland Boeit gaf vier workshops. Na een korte introductie van Floris start de groep met de ‘Serious Game’, op dat zelfde moment kijken de collega’s (welke de Serious Game al gespeeld hebben) via de monitoren bij Thom mee met de groep welke probeert te ontsnappen. Via checklists observeren lag de nadruk deze dag op samenwerken, communiceren en ondernemerschap.

Na maximaal 20 minuten ‘Serious Game’ of ‘Monitoring’ melden de beide teams zich bij de workshop ‘Peer-to-peer feedback’. Rianne, Justin of Jeffrey begeleidt de workshop waarin het team uit de workshop ‘Monitoring’ positieve feedback geeft aan het team welke de ‘Serious Game’ heeft gespeeld. Aan de hand van de checklist heeft het team ‘Monitoring’ de sociale vaardigheden kunnen observeren. De checklist is gebaseerd op de variabelen uit het wetenschappelijke analysemodel.

De carrousel vervolgt zich: Introductie, Serious Game, Feedback krijgen, Monitoring & Feedback geven.