FB gebruikt de zomer voor ontwikkeling en vernieuwing

Sinds de oprichting van Friesland Boeit (hierna FB) nog geen jaar geleden ging het snel: veel enthousiasme, mooie opdrachten en een nominatie als jonge ondernemers van Leeuwarden. De zomer (lees bouwvak) wordt dan ook goed gebruikt om weer even te relativeren en het één en ander weer te verbeteren en te vernieuwen aan de producten en bedrijfsprocessen.

Nieuwe inspiraties en warme klimaten worden opgezocht in Portugal, Griekenland, Indonesië en Japan. Gewerkt wordt er in het bewolkte Leeuwarden aan vette spellen, mooie concepten / producten, een betere beleving,  science, een snellere op- en afbouw van de kubus en nieuwe opdrachten.

In september worden de nieuwe spellen en vormgeving gepresenteerd. Ook staat op dinsdag 13 t/m vrijdag 16 september de Esch Cape Kubus in de hal van de Kanselarij, in deze week is er ruimte om met een vriendengroep of collega’s het spel te spelen. Hierover snel meer informatie, hou de website en sociale media in de gaten!

Werken aan nieuwe spellen.

      Werken aan nieuwe spellen.

Achter van links naar rechts: Pieter Hoekstra, Thom van der Meer, Jeffrey Meijer en Justin van Vliet. Voor: Jeanine de Leeuw en Demi Maatman.

Lol na het ontsnappen vanuit escape room Las Vegas (aanrader). Achter van links naar rechts: Pieter Hoekstra, Thom van der Meer, Jeffrey Meijer en Justin van Vliet. Voor: Jeanine de Leeuw en Demi Maatman.