Friesland Boeit presenteert mogelijkheden wetenschappelijk analysemodel aan de wereld

Justin: “We zijn de enige organisatie in de wereld die vanaf dag 1 de escaperoom als onderzoekstool in zet. De andere aanwezigen vanuit Europa, Amerika en Azië waren zeer geïnteresseerd in ons wetenschappelijk analysemodel.

Op 9 mei stond Nederland een beetje meer in het teken van escaperooms dan normaal, Up The Game werd georganiseerd in de oude koepelgevangenis van Breda. Up The Game is de grootste escaperoomconferentie van de wereld met 500 bezoekers uit meer dan 40 landen. Friesland Boeit oprichters en eigenaren  Justin, Pieter en Jeffrey waren door de organisatie uitgenodigd om te spreken bij het research symposium.

Jeffrey: “5 minuten na aankomst zaten we al aan de bar met Duitse onderzoekers en Nederlandse escaperoomeigenaren. Een uur later zaten we aan tafel te eten met 4 escaperoomeigenaren uit Australië én ‘s avonds in het hotel geweldige ontmoetingen met onder andere Amerikanen, Hongaren én Japanners. De conferentie was nog niet begonnen, maar toen al geslaagd. Geweldig om kennis, ervaring en contacten te delen met mensen uit andere werelddelen, maar met dezelfde passie!”

Pieter maakte een aftermovie van de reis en het event: