Medewerkers van de Provincie Fryslân ontmoeten elkaar in de Esch Cape

7 juli is de Esch Cape ‘opgepopt’ in de binnentuin van het provinciehuis in Leeuwarden. 70 medewerkers speelden de Serious Game én honderden kwamen het kubusvormige kunstwerk met Friese geschiedenis bekijken. Ook vanaf de werkplekken werd er volop genoten van het uitzicht met de kubus en haar details.

In de ‘Organisatie van de toekomst’ is de organisatie van de Provincie Fryslân op zoek naar de (nieuwe?) rol in de samenleving. “De opgaven waar de provincie voor staat zijn complex, multisectoraal en onontwarbaar inhoudelijk verknoopt. Hierdoor heeft de provincie Fryslân ook met vele relevante partijen te maken. Vragen uit de samenleving zijn niet gericht op één discipline, maar vragen een integrale aanpak”, aldus op de website van de provincie.

Gedurende de dag, konden medewerkers zich daarom niet in complete teams, maar alleen als individu opgeven. Hierdoor ontstonden nieuwe ontmoetingen. Acht van de veertien teams wisten uiteindelijk te ontsnappen (57%). Team 1 – zie foto – wist het snelste te ontsnappen: in 8.53 minuten.

“Voorafgaand had ik geen idee wat ik kon verwachten, achteraf vind ik het helemaal geweldig. Een geweldige ervaring en ik heb nieuwe collega’s ontmoet”. medewerker Provincie Fryslân

 

20160707_091424

                                                                                                                                          Snelste tijd

 

Gespeeld en op zoek naar jouw foto? Mail ons via info@frieslandboeit.nl of stuur een bericht via sociale media, dan zorgen wij er voor dat de foto bij jou komt!