In de media | FRIESLAND BOEIT WINT NOORDELIJKE INNOVATIE AWARD 2017

20-10-2017 – De Noordelijke Innovatie Award (NIA), powered by SNN is vandaag uitgereikt aan Justin van Vliet. Justin is eigenaar van het in Leeuwarden gevestigde Friesland Boeit. Hij is (samen met zijn compagnons) de bedenker én grondlegger van de escaperoom als trainingstool.

De award vormt een onderdeel van de Jonge Ondernemersprijs (JOP) en is ter aanmoediging voor jong en innovatief ondernemerschap in Noord-Nederland. Voorzitter van de Bestuurscommissie Economische Zaken van SNN, Sander de Rouwe, reikte, namens het georganiseerde bedrijfsleven, de kennisinstellingen en de noordelijke overheden, de prijs uit.

Met deze gedragsanalyse die universeel toepasbaar is voor iedere escaperoom, bieden we onszelf maar ook anderen, de kans om stevig de zakelijke mark op te gaan.“, aldus Justin

Friesland Boeit is expert op het gebied van serious gaming, training en wetenschap. Met de escaperoom als trainingstool bieden ze op een innovatieve en leuke manier een bijdrage aan de ontwikkeling van teams en medewerkers binnen een organisatie.

De jury over Friesland Boeit: “Friesland Boeit traint, organisaties, teams en individuen, aan de hand van observaties tijdens het spel in de escape room. Hiermee hebben ze een compleet nieuw gebruik (nieuw product) ontwikkeld voor hun escaperoom en een nieuw verdienmodel opgezet.”

Als winnaar van de NIA wordt Justin een jaar lang ondersteund om zijn innovatieve ideeën verder te brengen. Hierbij kan hij gebruik maken van de middelen, kennis en netwerken van de verschillende noordelijke partijen die de cheque aanbieden.

Bron: SNN, www.snn.eu, http://www.snn.eu/actueel/justin-van-vliet-wint-noordelijke-innovatie-award-2017/