Nieuws | Friesland Boeit organiseert proeverij Noorderlink

Friesland Boeit heeft afgelopen donderdag 13 april 2017 een proeverij georganiseerd voor het platform Noorderlink. Noorderlink is een samenwerking op het gebied van Human resource Management (HrM) en Human resource development (Hrd). Door kennis, expertise en best-practises uit te wisselen vergroten de organisaties in het netwerk de mobiliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers. Daarnaast zijn de organisaties door hun onderlinge afstemming beter in staat oplossingen voor moeilijke vraagstukken te realiseren. Verder profileert noorderlink noord-nederland (nóg) steviger als aantrekkelijke woon- en werkomgeving en zet het netwerk zich in om goed opgeleid personeel aan te trekken en te behouden.

Analysemodel

De proeverij van Friesland Boeit kenmerkte zich naast het delen van kennis en ervaring, door haar interactieve karakter. Jeffrey Meijer startte de bijeenkomst met een presentatie over het multi disciplinaire team, de visie van van Friesland Boeit: spelenderwijs leren en hoe Friesland Boeit de escaperoom van entertainment trend naar training- en onderzoektool ontwikkelde. In het tweede deel werd er ingezoomd op het in co-creatie ontwikkelde analysemodel. De deelnemers konden aan de hand van videobeelden bepalen welke competenties ze herkenden.

Spelenderwijs leren
Hendrika Duursma en Justin van Vliet sloten de bijeenkomst af door de vertellen over de inhoudt en opbrengsten van de trainingen en de peer-to-peer opties welke Friesland Boeit aanbied. Het leereffect van spelenderwijs leren.

De proeverij werd georganiseerd bij Yacht in Groningen.

 

Wilt u ook een inspiratie- en informatiesessie over spelenderwijs leren, (team)ontwikkeling en/of onderzoek? Neem dan contact op met Friesland Boeit!

info@frieslandboeit.nl  |  
06 577 039 31