Wij zoeken een collega!

Friesland Boeit is een groeiende start-up en op zoek naar een salesmedewerker.

Beschrijving
Bedrijf
Friesland Boeit is een groeiende start-up. Met een multidisciplinair team ontwikkelt Friesland Boeit innovatieve concepten voor het bedrijfsleven, onderwijs en evenementen. Het hoofdproduct is de Esch Cape: een mobiele escape room gekoppeld aan een eigen theoretisch analysemodel van competenties. De Esch Cape wordt verhuurd als serious game in combinatie met trainingen en consults aan de hand van data. De verworven data worden geanalyseerd, wetenschappelijke artikelen over bevindingen worden gepubliceerd.
Functieomschrijving / opdracht
Als salesmedewerker ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop. Dit kan gedaan worden door middel van klantenbinding, maar ook door het uitzetten van speciale acties en reclamecampagnes. Verder doet een salesmedewerker marktonderzoek, concurrentienanalyses en houdt hij kansen en veranderingen op de markt in de gaten. Andere werkzaamheden zijn: telefonische acquisitie, het vergroten van naamsbekendheid, beheren van klantencontracten, herkennen van verkoopmogelijkheden, in kaart brengen van klantbehoeften en het mede initiëren en uitvoeren van verbeteracties op het gebied van marketing en sales.

Functie-eisen
• Je bent integer
• Je bent commercieel
• Je bent communicatief vaardig
• Je bent ondernemend
• Je kunt je staande houden in een dynamische organisatie
• Je doorziet bedrijfsprocessen en anticipeert hierop

Wat bieden we jou
Friesland Boeit geeft je verantwoordelijkheid en daagt je uit om vanuit je eigen discipline waarde toe te voegen aan de processen, producten en het bedrijf in het algemeen. Uitbetalingen gaan op commissiebasis, tot een maximum van €4.000,- per maand.

Werktijden
Werktijden zijn nader te bepalen afhankelijk van de vraag vanuit de markt, hoogstwaarschijnlijk tussen 9.00u en 18.00u. Werklocatie Kanselarij: Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden. In samenspraak met de opdrachtgever zijn andere werklocatie, zoals thuis werken, mogelijk.

Interesse? Bel of mail ons!
t: 06 577 03 931 (Jeffrey Meijer)
e: info@frieslandboeit.nl
w: www.frieslandboeit.nl