Data en Onderzoek

Wat maakt het ene team nu succesvoller dan het andere team? Wat voor gedrag laten succesvolle teams zien? Hoe wordt hier samengewerkt, hoe wordt er gecommuniceerd, wat voor leiderschap wordt er getoond? Wij zijn iedere dag bezig om hiernaar onderzoek te doen, om zodoende organisaties te kunnen helpen in het creëren van succesvolle teams. Want een bedrijf is pas succesvol, als de medewerker in zijn kracht staat.

Wil je meer weten?

Vul gerust het contactformulier in.
We nemen dan snel contact met je op.

Friesland Boeit is constant bezig met het doen van onderzoek naar teams en gedragingen binnen teams. Wanneer er interessante ontdekkingen worden gedaan, wordt hierover geschreven. Hieronder staan een aantal artikelen die voortkomen uit het onderzoek van Friesland Boeit. Naast de eigen publicaties, heeft Friesland Boeit ook gepubliceerd in vakbladen zoals PW de Gids en Tijdschrift voor Positieve Psychologie.

Nieuwste artikel

Verschillen tussen jonge en oudere teams

Organisaties zijn voortdurend in beweging en veranderen constant.…

Eerdere artikelen

Onderzoek - Emoties zijn besmettelijk

Organisaties zijn voortdurend in beweging en veranderen constant.…

Onderzoek - Successen vieren

Organisaties zijn voortdurend in beweging en veranderen constant.…

Het analysemodel is mede mogelijk gemaakt door de VIA 2016 regeling van het SNN. Het analysemodel meet gedrag van teams op de vaardigheid samenwerken om zo een voorkeursstijlen van het betreffende team in kaart te brengen. Dit wordt gedaan aan de hand van een wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst. Het gehele traject is er samengewerkt met psychologen van Maarsingh & van Steijn en de NHL Hogeschool.

efro