Concepting

Onze escaperooms zijn niet enkel een trainings-, onderzoek- of teambuildingsinstrument. Onze rooms worden verder ingehuurd voor werving en selectie, event- en citymarketing of als eyecatcher op zakelijke beurzen. De serieuze escaperoom kan op maat gemaakt worden, wij maken spelsituaties waarin proces, gedrag en/of kennis gemeten kan worden.

Lees verder

Wij hebben serious games ontwikkeld voor opdrachtgevers met de gaafste ideeën. Zo is er een speciale escaperoom omtrent Agile werken, rondom Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, de beste monteurs, Cybersafety en is er een escaperoom die volledig inzoomt op het werken in een veranderende overheid.

We werken constant aan de hand van de design thinking methode en SeGa-Canvas aan nieuwe serious gaming concepten. Altijd vanuit een wetenschappelijke en kunstzinnige basis voor een plezierigere en slimmere (werk)omgeving. Dit is vaak, maar niet altijd, gekoppeld aan het principe van de escaperoom of aan ons analysemodel.

Wij komen graag met u in contact om af te stemmen wat wij voor uw organisatie kunnen toevoegen. Vele organisaties gingen u voor in het trainen van medewerkers, het bewust maken van gedrag en het doorontwikkelen van uw bedrijf. We hebben onze sterke basis, waarbij alles voor u op maat kan worden bijgemaakt. Het werkt altijd. Laten we samen de strategie bepalen.

In oktober 2017 werden we uitgeroepen tot meest innovatieve onderneming van Noord Nederland.

Advies nodig?

We willen je zo goed mogelijk helpen.
Bel ons óf vul het contactformulier in.
We nemen dan snel contact met je op.

Nu ook elke dag tussen 08.00 – 23.00 via Whatsapp bereikbaar.

Wij creëren ervaringen vanuit een wetenschappelijke en kunstzinnige basis voor een plezierigere en slimmere (werk)omgeving.