escape room friesland serious gaming

Spelenderwijs leren

Serious gaming

Onze escaperooms zijn niet enkel een trainings-, onderzoek- of teambuildingsinstrument. Onze rooms worden verder ingehuurd voor werving en selectie, event- en citymarketing of als eyecatcher op zakelijke beurzen. De escaperoom kan op maat gemaakt worden, wij maken spelsituaties waarin proces, gedrag en/of kennis gemeten kan worden.

Wij hebben escaperooms ontwikkeld voor opdrachtgevers met de gaafste ideeën. Zo is er een speciale escaperoom omtrent Agile werken, rondom Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, de beste monteurs en is er een escaperoom die volledig inzoomt op het werken in een veranderende overheid. Allen met 100% tevredenheid, van onze hoofdstad tot aan Groningen.

Wij komen graag met u in contact om af te stemmen wat wij voor uw organisatie kunnen toevoegen. Vele organisaties gingen u voor in het trainen van medewerkers, het bewust maken van gedrag en het doorontwikkelen van uw bedrijf. We hebben onze sterke basis, waarbij alles voor u op maat kan worden bijgemaakt. Het werkt altijd. Laten we samen de strategie bepalen.