Game op maat

Games ontwikkelen en spelconcepten opzetten van A tot Z is wat we ontzettend graag doen. Van spelvorm tot eindontwerp begeleiden wij zo’n – ontzettend groot – proces om precies datgene te leveren waar je als klant om vraagt. Een belevingswereld, een speelkamer, superspannende missies, escaperooms, het ombouwen van ruimtes; wil je impact maken, dan kies je voor ons.

Lees verder

Wij hebben serious games ontwikkeld voor opdrachtgevers met de gaafste ideeën. Zo is er een speciale escaperoom omtrent Agile werken, rondom Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, de beste monteurs, Cybersafety en is er een escaperoom die volledig inzoomt op het werken in een veranderende overheid.

We werken constant aan de hand van de design thinking methode en SeGa-Canvas aan nieuwe serious gaming concepten. Altijd vanuit een wetenschappelijke en kunstzinnige basis voor een plezierigere en slimmere (werk)omgeving. Dit is vaak, maar niet altijd, gekoppeld aan het principe van de escaperoom of aan ons analysemodel.

Wij komen graag met u in contact om af te stemmen wat wij voor uw organisatie kunnen toevoegen. Vele organisaties gingen u voor in het trainen van medewerkers, het bewust maken van gedrag en het doorontwikkelen van uw bedrijf. We hebben onze sterke basis, waarbij alles voor u op maat kan worden bijgemaakt. Het werkt altijd. Laten we samen de strategie bepalen.

In oktober 2017 werden we uitgeroepen tot meest innovatieve onderneming van Noord Nederland.

Advies nodig?

We helpen je zo goed mogelijk. Of je nu bij een kleine onderneming, of bij een grote multinational werkt; we zijn er voor je.