escape room friesland serious gaming

Spelenderwijs leren

Advies nodig?

We willen je zo goed mogelijk helpen.
Bel ons óf vul het contactformulier in.
We nemen dan snel contact met je op.

Nu ook elke dag tussen 08.00 – 23.00 via Whatsapp bereikbaar.

Concepting

Onze escaperooms zijn niet enkel een trainings-, onderzoek- of teambuildingsinstrument. Onze rooms worden verder ingehuurd voor werving en selectie, event- en citymarketing of als eyecatcher op zakelijke beurzen. De escaperoom kan op maat gemaakt worden, wij maken spelsituaties waarin proces, gedrag en/of kennis gemeten kan worden.

Lees verder

Wij hebben escaperooms ontwikkeld voor opdrachtgevers met de gaafste ideeën. Zo is er een speciale escaperoom omtrent Agile werken, rondom Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, de beste monteurs en is er een escaperoom die volledig inzoomt op het werken in een veranderende overheid. Allen met 100% tevredenheid, van onze hoofdstad tot aan Groningen.

Wij komen graag met u in contact om af te stemmen wat wij voor uw organisatie kunnen toevoegen. Vele organisaties gingen u voor in het trainen van medewerkers, het bewust maken van gedrag en het doorontwikkelen van uw bedrijf. We hebben onze sterke basis, waarbij alles voor u op maat kan worden bijgemaakt. Het werkt altijd. Laten we samen de strategie bepalen.

Wij creëren ervaringen vanuit een wetenschappelijke en kunstzinnige basis voor een plezierigere en slimmere werkomgeving.