escape room friesland serious gaming

Spelenderwijs leren

Trainingen

De trainingen van Friesland Boeit draaien om verbetering vanuit positiviteit. Vanuit positiviteit en de echtheid van mensen hebben trainingen altijd resultaat. Wij zijn expert op het gebied van samenwerking, communicatie en leiderschap. Doordat de training gecombineerd wordt met het spelen van de escaperoom Esch Cape, ontstaat er voorafgaand – in het spel – al een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Vertrouwen op elkaars talenten, waarbij het spel voor verbinding zorgt die veiligheid biedt. Je doet het met elkaar. Dit vormt te allen tijde de basis voor een training die medewerkers, teams en organisaties verder helpt in het behalen van het gewenste resultaat.

Een overzicht van mogelijke trainingen vindt u hieronder.

Teambuilding
In een tijdsbestek van 30 minuten nemen we vijf van uw medewerkers mee in de mobiele escaperoom. Weten zij te ontsnappen en de snelste tijd neer te zetten? Per dag kunnen er 100 medewerkers spelen.

Reflectie
Naast het teambuildingsaspect, gaan de medewerkers zichzelf en/of collega’s terugkijken met een getrainde videoanalist. Hoe communiceert men? Hoe wordt er samengewerkt? Wie pakt de leiding? Per dag kunnen wij 80 medewerkers coachen met deze inzicht vergrotende training.

Training
Door middel van teambuilding en reflectie confronteren wij de medewerkers. Wij stemmen met u af waar u uw organisatie op wilt trainen. Wij bieden adviezen op het gebied van samenwerking, leiderschap en communicatie. Per dag kunnen wij 30 medewerkers trainen.

Rapport
Wilt u inzicht in hoe uw medewerkers samenwerken, communiceren en leiderschap vertonen? Er wordt een professionele teamrapportage geschreven inclusief scores op de door u aangevraagde competenties. Per dag kunnen hiervoor 100 medewerkers actief zijn.