escape room friesland serious gaming

Spelenderwijs leren

Serious gaming

De mobiele escaperoom van Friesland Boeit is niet enkel een trainings-, onderzoek- of teambuildingsinstrument. De mobiele escaperoom wordt verder ingehuurd voor event- en citymarketing, als eyecatcher op zakelijke beurzen, voor werving en/of selectie.De escaperoom kan op maat gemaakt worden, wij maken spelsituaties waarin proces, gedrag en/of kennis gemeten kan worden.

Voor een zorginstelling kunnen we bijvoorbeeld een serious game activiteit organiseren, waarbij het leereffect kan gaan over hygiëne regels, EHBO technieken en/of klinisch redeneren. Extra voordelen voor de zorginstelling naast het leereffect zijn dat we op locatie staan, daardoor is de medewerker maximaal een uur van z’n werkplek. Als laatste is het voor de teams een goede teambuilding activiteit. Per dag kunnen 100 medewerkers spelen.

Wij delen verder graag onze ideeën op het gebied van werving, selectie en marketing. De kubus is mobiel en kan op uw locatie naar keuze worden opgebouwd, waarmee de escaperoom uw identiteit krijgt. Dit wordt nog eens versterkt doordat het in- als exterieur volledig op maat te maken is. In uw huisstijl, met uw wensen. Laten we samen de strategie bepalen.